Elhalasztják a Fradi egyik NB1-es meccsét, hogy a BL-selejtezőre tudjanak készülni

Elhalasztják a Fradi egyik NB1-es meccsét, hogy a BL-selejtezőre tudjanak készülni

Elhalasztották a ZTE-FTC mérkőzést, ami a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapjára volt kiírva.

A magyar szövetség (MLSZ) vasárnap közösségi oldalán közölte: a versenybizottság a magyar bajnok nemzetközi szereplése miatt döntött a halasztásról, az új időpontról pedig később határoznak.

Kemény magyar választ adott a Fradi Pozsonyban: 4 góllal ütötte ki a Slovant

A Ferencváros labdarúgócsapata 4-1-re győzött a Slovan Bratislava vendégeként a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának szerdai visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel továbbjutott. A zöld-fehérek az elefántcsontparti Franck Boli találatával a 20. percben vezetést szereztek, majd a norvég Kristoffer Zachariassen fejesével már összesítésben is előnyben voltak.

A Ferencváros szerdán - közép-európai idő szerint 20 órától - az azeri Qarabag vendégeként játssza első mérkőzését a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, a visszavágóra augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában.

A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez, a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.