Elismerte a fideszes agytröszt, hogy a Fidesz áll az ÁSZ-büntetés mögött

Ki gondolta volna?!

G. Fodor Gáborra, a 888.hu arcára, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójára Mészáros Lőrinc felújított tévéjében, az Echo TV Angard című műsorában tört rá tegnap este az igazságkényszer - most a Jobbikra kirótt 660 milliós büntetéssel kapcsolatban.

Korábban egyébként már elismerte, a polgári Magyarország csak egy politikai termék volt, nem olyan rég pedig azt, hogy a Sorosozással ugyanaz volt a célja a Fidesznek, mint a rezsicsökkentéssel.

A műsorban pedig arról beszélt G. Fodor Gábor, hogy úgy hallotta, a

"Fidesz abban gondolkodik, hogy a választások után kelljen kifizetni ezt az összeget a Jobbiknak"

Akiben tehát eddig bármilyen kétség felmerült azzal kapcsolatban, hogy a korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Domokos László vezette Állami Számvevőszék valóban magától döntött úgy, hogy 4 hónappal a választások előtt anyagilag megsemmisíti a legerősebb ellenzéki pártot, annak itt a bizonyíték, hogy igaza volt.

Ha a Fidesznek úgy tartja a szándéka, hogy meg kell büntetni a Jobbikot, akkor az ÁSZ elküldi a 660 millió forintos csekket, ám ha Orbán Viktor megijed attól, hogy szinte az egész ország össze fog a Jobbik elindulásáért, akkor elgondolkodnak a Lendvay utcában azon, hogy a büntetést a választások után kelljen csak megfizetni.

Levelet írt Orbánnak Vona: "ez most nem kérés, felszólítás, kösse meg a kutyáit!"

Ez a levelem most nem kérés. Felszólítás. Állítsa le a Számvevőszéket! Kösse meg a kutyáit! Rövid leszek, hiszen mindketten tudjuk, mi zajlik itt éppen. Sőt, az emberek is tisztán látják, ahogy a világsajtó is. Négy hónappal a választások előtt Ön az utolsó állva maradt bástyát akarja lerombolni, a legerősebb ellenzéki pártot akarja eltakarítani, hogy a demokráciát leépítve elkezdődhessen a diktatúra.

Ha már Lendvay utca: pénteken a Jobbik mindenkit szeretettel vár a Fidesz székháza elé, aki szerint égő az, amit Orbán Viktor a magyar jogállamisággal művel.

A beszélgetést IDE KATTINTVA tudja megnézni, de csak a 31. perctől érdemes.