Nyáron biztosan távozni fog a Real Madrid egykori rekordigazolása

Nyáron biztosan távozni fog a Real Madrid egykori rekordigazolása

Angol lapértesülések szerint Zinedine Zidane vezetőedző jelezte Gareth Bale felé, hogy a nyári szezonban egészen addig a tartlékoknál fog készülni, ameddig nem talál magának új együttest. 

Mint ismert, Gareth Bale 2018 tavasza óta nem ápol jó viszonyt a Real Madrid vezetőedzőjével, Zinedine Zidane-nal. Tavaly nyáron el is akart igazolni a walesi szélső a királyi gárdától, ám Zidane távozása miatt, végül a maradást mellett döntött. Most, hogy ismételten a francia szakember irányít, újra felmerült a játékos távozása, aki szívesen futballozna ismét a Premier League-ben.

A Real Madrid walesi szélsője könnyen a Manchester Unitedhez kerülhet, ahonnan meg Paul Pogba szeretne távozni. A Marca című lap korábbi értesülései szerint a Real Madrid szeretne játékost cserélni a Vörös Ördögökkel. 

.

Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett is sejtelmesen fogalmazott tegnap.

 "Gareth maradni akar, de nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg Zidane is ugyanezt szeretné. Nem fogom őt kritizálni a véleményéért, de én úgy gondolom, hogy Bale stabilan ott volt a világ három-négy legjobb játékosa között az elmúlt években, és most is ott van. Visszatérés Angliába? Ez is egy lehetőség, de sok pénzbe fog kerülni, akármelyik csapatról is legyen szó."

Gareth Bale 2013-ban szerződött a Real Madrid együtteséhez, akkori rekordnak számító 101 millió euró fejében.