GazaMan bepöccen, és szétlövi az izraeli hadsereget

Segítsen Ön is GazaMan-nek, a romantikus szuperhősnek legyőzni az izraeli hadsereget, és rendet tenni Gázában.

GazaMan azért pöccent be, mert szemtanúja volt, amikor az izraeli haderő rajtaütött egy palesztin családon, a gyereket magukkal vitték, az édesanyát pedig megerőszakolták a zsidó fegyveresek.

Hősünknél ezzel betelt a pohár, úgy érezte, ha most nem tesz semmit, akkor csak további ártatlan áldozatai lehetnek az izraeli haderő pusztításának. GazaMan ezért egy jól védhető pozíciót választott és egy személyben párbajra hívta az egész ellenséges haderőt.

Azok jöttek is, nagy számban, arzenáljuk teljes palettáját bevetve; masíroztak a katonák, dübörögtek a tankok, és eltakarták a Napot a bombázók és a drónok, de GazaMan eredményesen harcolt a túlerővel szemben.

Igaz, csak három napig tartott ez az emberfeletti küzdelem, mert aztán - izraeli nyomásra - a Google törölte a GazaMan-t a letölthető online játékok közül. Mert GazaMan-nak palesztin programozók adtak életet, és bár igen népszerű volt, jelenleg nem elérhető az a felhasználók körében, bár ki tudja, mikor tér vissza a palesztin kendőt viselő igazságtevő.

fotó: Facebook

A globoport amúgy idézi a GazaMan elleni zsidó kritikákat is:

játék egy egész nemzet iránti gyűlöletre tanít és romantikus szuperhősnek állítja be a terroristákat.

Kedvcsinálónak itt a játék előzetese (Ön kinek szurkolna?), a Facebook oldalát pedig ITT találja meg.