Megfenyegették Gémesi Györgyöt

Megfenyegették Gémesi Györgyöt

Gödöllő polgármestere a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyben lemondásra szólította fel egy Anonymus nevű személy.

Ha 2022. január 31-ig benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol Ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett, akkor emelt fővel távozhat. Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost. Amennyiben a nyilvánosság előtt nem reagál megfelelőképpen levelemre, úgy 2022. február 1-vel elindul az Éljenjeni akció, mely lerántja a leplet titkairól. Többek között egy feminista terroristával való kapcsolatáról Várady Napsugárról

- olvasható a kissé zavaros tartalmú levélben.

Gémesi György erre azt írta: nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó, hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz-médiában, most megfenyegettek.

Gödüllő polgármestere egyúttal felhívja a fenyegetőzők figyelmét, hogy az önkormányzati választás régen véget ért, és nem lesz országgyűlési képviselőjelölt.