Gőgös Zoltán mondjon le!

A baloldali kispártok megmutatták valódi arcukat: az egyik akasztana, a másik lövetne. A Jobbik felszólította Pad Ferencet, valljon színt, továbbra is elfogadja-e Gőgös Zoltán segítségét.

A tegnapi közvélemény-kutatások is megerősítették, a Jobbik folyamatosan erősödik, másfél millió állampolgár tüntetett ki minket a bizalmával. Az erősödéssel arányosan egyre több támadás ér minket, mind a Fidesz, mind a baloldal irányából - mondta Szilágyi György szerdai sajtótájékoztatóján.

A jobbikos politikus szerint a magukat "demokratikus ellenzéknek" hívó csoportosulások megmutatták valódi arcukat, valódi demokráciafelfogásukat. A liberálisok Rózsa Mihály személyében akasztással fenyegetik a Jobbik választóit és a jobbikosokat (erről bővebben itt olvashat), tegnap pedig tanúi lehettünk az MSZP és Gőgös Zoltán véleményének, aki lövetéssel fenyegeti a jobbikosokat.

Az ő általuk használt demokráciafogalom olyan, mintha a demokrácia szót Kun Bélához hasonlítanák. Ez a Kun Béla-féle demokrácia. Ha egyetértesz velem, akkor demokrata vagy, ha nem értesz velem egyet, ha más a véleményed, akkor jön az akasztás, a lövetés, a tűzparancs - tette hozzá.

Mi nem szeretnénk ilyen világban élni, nem szeretnénk, ha visszatérnének a kommunista idők.

Gőgös Zoltán esetén azonban még ennél is súlyosabb a probléma, hiszen az MSZP-s politikus több sajtóorgánum (köztük az Alfahir.hu és a Blikk) kérdésére válaszolva is tagadta a nyilvánvalót. Gőgös Zoltán hazudott - folytatta Szilágyi, aki szerint ez legalább olyan súlyos cselekedet egy politikus részéről, mint a korábbi tette. Egy politikus Magyarországon ne hazudjon, ha pedig igen, akkor vonja le a megfelelő következtetéseket és

mondjon le.

Felszólítjuk Tóbiás Józsefet és Pad Ferencet, hogy valljanak színt - folytatta -, mondják el véleményüket Rózsa Mihály és Gőgös Zoltán mondatairól, cselekedeteiről. Emellett feltesszük a kérdést Pad Ferencnek, továbbra is elfogadja-e a liberálisok támogatását, továbbra is elfogadja-e Gőgös Zoltán segítségét, aki tevékeny részt vállal a tapolcai kampányban.

Szilágyi szerint a választóknak még a tapolcai időközi előtt joguk van megtudni, mit gondolnak ezekről a kérdésekről.