Gőgös Zoltánban valami elszakadt

Nem elég, hogy puskával lövöldözné le a jobbikosokat, nem elég, hogy a nyilvánvalót is megpróbálta letagadni, most már személyeskedik is.

Nem elég, hogy puskával lövöldözné le a jobbikosokat, nem elég, hogy a nyilvánvalót is megpróbálta letagadni (kevésbé cizelláltan fogalmazva: egy méreteset hazudni), Gőgös Zoltán most már vállalhatatlan módon személyeskedik is, ezúttal Facebook-oldalára posztolta ki a következőt:

dfg

Rig magánéletébe történő otromba, visszataszító, gyűlölködő behatolás a héten történtek fényében egyáltalán nem meglepő, ám az még tőle is újdonság, hogy egy bővített mondatban képes egy egész nemzetet lebaltásgyilkosozni.

A következmények nélküli szocialisták képviselője persze ennek ellenére továbbra is az MSZP Veszprém megyei elnöke, a tapolcai időközi választás kampányvezetője, és úgy nem utolsósorban az MSZP elnökhelyettese.

Fogja vissza vállalhatatlan politikusát az MSZP elnöke!

A Jobbik felszólítja az MSZP elnökét, hogy higgassza le Gőgös Zoltán elnökhelyettest, aki suttyóságában Szanyi Tibor szintjére süllyedt. Primitív dühkitöréseiben ezen a héten már másodjára gyalázza - először a Hír Tv-ben, majd a Facebookon - az azeri népet, felelőtlen kijelentései akár diplomáciai bonyodalmakat is okozhatnak. Saját közösségi oldalán egyébként "jó kommunista" szokás szerint mások magánéletében és hálószobájában kutakodik, de legalább megmutatja azt, mire is számíthatnánk akkor, ha a bukott baloldal ideggyenge politikusai hatalomra kerülnének - áll a párt reagáló közleményében.

Határozottan kérjük az MSZP pártelnökét, hogy fogja vissza Gőgös Zoltánt, kérjen bocsánatot Rig Lajos jobbikos képviselőjelölttől és az azeri néptől, mielőtt komolyabb bajt okoznak kijelentései, s újabb baloldali politikusokat tiltanak ki Oroszország mellett ezúttal Azerbajdzsánból - olvasható Szilágyi György országgyűlési képviselő által jegyzett közleményben.

Mint ismert, Gőgös elhíresült "puskázása" után a párt felszólította Gőgös Zoltánt a lemondásra, aminek nyilván nem tett eleget a láthatóan egyre "fáradtabb" képviselő.