Gyorséttermet adott át a polgármester

Érden a fejlődés íve letagadhatatlan, ezt jelzi, hogy új stadiont kap a város, valamint megnyílt az új gyorsétterem, amit némiképp meglepő módon, maga a polgármester, T. Mészáros András adott át, emelve az esemény fényét és fontosságát. Itt aztán az is kiderült, hogy azért jó az új gyorsétterem, mert a város nyitott a fiatalok felé, hiszen itt - most kapaszkodjanak bele a tányérba, bográcsba -

a fiatalok összejöhetnek iskola után, a szabadidejükben.

Az Érdmost portálon megjelent tudósításból nemcsak az derül ki, hogy gyorsétterem = fiatalosch és fiatalok, hanem az is, hogy a két új vállalkozás (a másik egy benzinkút) új munkahelyeket is teremt Érden (szükség is van rá, mivel a várost szerencsére nem érintette a szocialista nagyipar leépülése, lévén még az iparosítás is elkerülte - a szerk.). A polgármester azt is hangsúlyozta, hogy a város kapuját nagy mértékben színesíti az új gyorsétterem és a kezelő nélküli benzinkút, hisz korábban a terület elhanyagolt és csúnya volt.

fgh

Az Esemény. Fotó: Érdmost

T. Mészáros András megköszönte a nevezett gyorsétterem támogatását, hiszen például az érdi kézilabda-csapatot is támogatták.

A fél várost lázbahozó eseményen részt vett Tomka Lilla, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat polgármestere is, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a város egyre nyitottabb a fiatalok felé, hisz az új étterem is egy olyan találkozási pont, ahol a fiatalok összejöhetnek iskola után, vagy szabadidejükben.

Ennél már csak az lett volna jobb, ha az egészséges táplálkozás fontosságára is felhívják a figyelmet, vagy a gyorséttermi karrierlehetőségekre (a városban amúgy van már egy, tudják, az a másik logós, így végre vitatkozhatnak kedvükre a rajongók, hogy melyik sült krumpli a finomabb, és persze az ellendrukkerek, akik szerint inkább megtanulhatnának főzni a fiatalok.

A megnyitón viszont mélyen hallgattak arról, hogy eközben sorra zárnak be a városban a kocsmák. Bezzeg az én időmben, amikor számos vendéglátóipari egység közül választhattunk, ahol ugye a fiatalok összejöhettek iskola után, vagy szabadidejükben. Ma már szinte mutatóban sincs egy sem. Jó, a Borgödör még tartja magát, de az bármit túlél.