Győzike a Szellemi Honvédő díj átadásán vett részt

Győzike a Szellemi Honvédő díj átadásán vett részt

A Fidesz kedvenc „civil” szervezete a CÖF-CÖKA szellemi honvédőket díjazott múlt csütörtökön. A szervezet Facebook-oldalán úgy fogalmaznak, 

a CÖF-CÖKA azoknak ítéli oda a Szellemi Honvédő díjat, „akik kiemelkedő munkát végeznek nemzeti érdekeink védelme, érvényesítése érdekében”.

Ilyen kiemelkedő szellemi honvédelmi munkát végzett - a képek tanúsága és a CÖF-CÖKA szerint - Áder János és a volt államfő felesége, Herczegh Anita is, de megjelent az átadón Győzike is.

Győzike márciusban a CÖF Békemenetén tűnt fel, amikor a Fidesz celebjeivel együtt menetelt a (tartós) béke felé. Azóta Budai Gyula el(nem)számoltatási biztos közreműködésével, már párttag is lett, most pedig a "szellemi honvédelem" egyik élharcosa, s mindezt Gáspár Győző alig egy év alatt érte el. Rövidebb idő alatt, mint például Pataky Attila, vagy a korábban Orbán fejét „rugdosó”, de később hithű fideszes Dopeman, akiknek évekig tartott, hogy a Békemenetet vezethessék olyan elvbarátok társaságában, mint Bayer Zsolt, Bencsik András, Fásy Ádádm, Ifj. Lomniczi Zoltán, Stefka István, illetve a CÖF-CÖKA vezetője Csizmadia László.

Arról nincs hír, hogy a karmelitában Orbán Viktorral együtt szefiző Kis Grófo mikor lehet majd a szellemi honvédelem kitüntetettje.