"A tolvaj kormányt a hasonlóan tolvaj baloldali pártok nem képesek leváltani"

 A Jobbik szerint a baloldali pártok többségének még az akarata sincs meg ahhoz, hogy leváltsák a kormányt.

A Jobbik szerint a tolvaj kormányt a hasonlóan tolvaj baloldali pártok nem képesek leváltani.
 
A legnagyobb ellenzéki párt ezt Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének évértékelő beszédére reagálva közölte szombaton.
    
A Jobbik közleménye szerint "a korrupciós ügyektől terhelt baloldali alakulatok - élükön a külföldi helytartók fő képviselőjével, a DK-val - továbbra is csak acsarkodnak és egymással harcolnak". 
    
Hozzátették: a baloldali pártok többségének még az akarata sincs meg ahhoz, hogy leváltsák a kormányt, ezt "a Fidesz és az MSZP közti háttérpaktumok" is bizonyítják.
    
"Nem ártott volna, ha Gyurcsány Ferenc oly sok bűne mellett szembenézett volna például a 4-es metróhoz köthető, már az OLAF által is megállított korrupciós üggyel" - közölték.

Gyurcsány: "Magyarország egyik vezetője voltam, vagyok és maradok is"

Gyurcsány Ferenc is megtartotta szokásos évértékelőjét. A volt miniszterelnök ezúttal (is) a baloldal többi pártját és formációját ekézte, egyben világossá tette: nem fog háttérbe húzódni, és "marad". Szerinte politikai ellenfelei egy évtizede akarják lejáratni, becsukni vagy eltávolítani, ám - mint mondta"Ha érdemeltem is büntetést - bár szerinten nem - akkor kitöltöttem.