És akkor Gyurcsány a 80. perc után 0-4-ről megfordítja a meccset, és megnyeri a gusztustalansági versenyt

A NER másik oldala.

Most nem szórakoztatott.

Kiderült, hogy a volt miniszterelnök DK-s képviselőtársaival együtt a Parlament főlépcsőjén éjszakázik, hogy együtt fejezzék ki szolidaritásukat az Orbán-kormány hatósága által vegzált hajléktalanokkal.

Az a milliárdos Gyurcsány pojácáskodik most ezzel, akinek kormányzása alatt a KSH igencsak vitatható adatai alapján (csak a segélyszervezetek szolgáltatásait igénybe vevőket tartják számon) is több mint ezerrel nőtt a hajléktalanok száma.

"Mi azt javasoljuk, hogy a kormány nyissa meg a fűtött stadionokat és a templomokat a hajléktalan emberek számára, hogy ne fagyjanak télen halálra" - fűzte még hozzá Ferenc, a legzsigeribb, legalantasabb érzelmekre alapozva, beleszállva a DK-val ellentétben karitatív tevékenységet folytató egyházakba, meg persze az Orbán-rendszer szimbolumává vált stadionokba, mit sem törődve mondjuk azzal, hogy a nyitott, szabadtéri létesítmények pályafűtése, melynek egyetlen funkciója, hogy a gyepszőnyeg ne fagyjon meg, még annyit sem segítene a szerencsétlen hajléktalanokon, mint egy pokróc.

Tudja ezt persze Gyurcsány Ferenc, és tudják a lépcsőn bohóckodó társai is, a céljuk ugyanis még véletlenül sem a megoldás keresése, hanem az uszítás, a hergelés, politikai eszközként felhasználva azokat a nyomorultakat, akiket többek között az általuk képviselt elit juttatott az utcára.

Orbánék ámokfutása közben egy pillanatra sem szabad elfelejteni: nem elég a NER-t eltakarítani, ugyanezt kell tenni a rendszer másik oldalával is. Amíg sokaknak ez jelenti az alternatívát, addig biztosan nem vagyunk előrébb.