Míg Ön a tévében nézi a hülyeséget, a Jobbik újra feljelentést tesz, és újabb pert fog nyerni

De azt már nem fogja bemondani a tévé.

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Fővárosi Törvényszék első fokon több mint egymillió forint sérelemdíj megfizetésére kötelezett két újságot és egy fideszes politikust amiatt, hogy Vona Gáborról azt terjesztették, kapcsolatban áll egy Szürke Farkasok nevű török terrorszervezettel.

Míg a Fidesz folyamatosan hazudik Vonáról, a bíróság megint kimondta, hogy ezekből semmi sem igaz

Nem csak abban nyilvánul meg a Fidesz-kormány és a való élet közötti párhuzamos valóság, hogy mi zajlik az egészségügyben, az oktatásban, a gazdaságban vagy éppen a kivándorlásban, és ezt mennyire érzékeli a NER milliárdjaiból dőzsölő pártelit.

A hazugságot természetesen a Habony-művek főbb lapjai indították, úgy mint az Origó, vagy éppen a Ripost. Velük szemben első fokon szintén elmarasztaló ítélet született.

Most pedig tovább folytatják, és ismét terjeszteni kezdték a szervezettel való nem létező kapcsolatát.

A Jobbik szerdai közleményében azt írta, hogy miután kiderült, a kormány a titokban 2300 migránst telepített be hazánkba, a Fidesz-KDNP hazugsággyárai újra elővették a régi hazugságaikat,

hogy a lebukásról eltereljék a figyelmet

és megpróbálják összemosni a Jobbik elnökét a terrorszervezettel.

A Jobbik jelezte, hogy az újabb hazugságokért megteszi a szükséges jogi lépéseket. A jogerősen megnyert sajtóperek száma már több tucat, összességében pedig megközelítik a százat a Jobbik számára kedvező ítéletek.