Havas a hangfelvételről: "Nem volt ez a hölgy a tanítványom és találkozunk a bíróságon!"

Havas a hangfelvételről: "Nem volt ez a hölgy a tanítványom és találkozunk a bíróságon!"

Havas Henrik elmondja az igazságot a napokban kiszivárgott hangfelvétellel összefüggésben.

Egy kiszivárogtatott 50 perces hangfelvételt tett közzé pénteken a BorsOnline, melyre "a Havas-féle újabb szexbotrányként" hivatkoztak. 

Most pedig Havas Henrik az N1TV-nek reagált a kikerült – szavai szerint 6-8 évvel ezelőtti – felvételre, és az azzal kapcsolatos vádakra amivel úgy véli, a Fidesz újra le akarja őt járatni. Azt elismerte, hogy valóban az ő hangja hallható benne, azonban hangsúlyozta, hogy egyrészt illegálisan jutottak hozzá a hangfelvételhez, másrészt egyértelműen személyes adatokkal éltek vissza.

Ezt minimum rágalmazásnak és becsületsértésnek tartja.

Kijelentette, hogy sosem volt tanítványaival viszonya. Ráadásul szerinte az ominózus cikkben egy valós tényt hamis színben állítanak be, amikor az amerikai Harvey Weinstein ügyével kirobbant MeToo-val hozták azt összefüggésbe.

Havas azt is leszögezte, hogy ügyvédjével jogi útra terelik az ügyet, illetve mindenkit be fognak perelni. Végül úgy fogalmazott:

"Nem volt ez a hölgy a tanítványom és találkozunk a bíróságon!"

HAVAS MEGMONDJA - Kiszivárgott hangfelvétel: "Miért is üldöznek még mindig?"

Havas Henrik elmondja az igazságot a napokban kiszivárgott hangfelvétellel összefüggésben.Facebook: https://www.facebook.com/nemzetitvYoutube: https://y...