Hazudott Sneiderről az MSZP-s Harangozó

Harangozó 2015. március 12-én Szekszárdon az MTI részére továbbított nyilatkozatában rágalmazást és becsületsértést kimerítő állítást fogalmazott meg, mikor egy felvétel kapcsán Sneidernek olyan kijelentéseket tulajdonított, amelyeket a jobbikos politikus nem mondott.
"A felvételen Sneider arról beszél, hogy hál' Istennek, már a Dunántúlon is megölik az idős embereket, mert ettől erősödik a Jobbik" 
- mondta egy lakossági fórumról készült hangfelvételre utalva Harangozó, amely kijelentések kapcsán Sneider feljelentést tett. Az "idézet" ugyanis köszönőviszonyban se nagyon volt a valósággal.  A Jobbik alelnöke Szekszárdon valójában arról beszélt, hogy
"Nagyon feljött a Dunántúl hál Istennek, meg ugye jönnek a cigánybűnözők és aztán gyilkolják az idős embereket és ezt most már nagyon jól el tudjuk mondani. Sajnos sok idős ember azért szavaz ránk, hogy megvédjük őket."
A jövőben sem kívánom, illetve a Jobbik Magyarországért Mozgalom sem kívánja tolerálni a bűnözés egyetlen formáját, így a politikusbűnözést sem - fogalmazott a történtekkel összefüggésben Sneider Tamás.