Hidromasszázs kád, az otthoni luxus (X)

Hidromasszázs kád, az otthoni luxus (X)

Valami különleges kikapcsolódásra vágysz egy fáradt nap után? A hidromasszázs kádaknak köszönhetően könnyen az otthonunkba varázsolhatod a szállodákban és wellness-központokban található luxust.

A Wellis masszázs funkcióval ellátott kádjai elérhető áron kínálják a legmagasabb minőséget, mind alapanyagokban, mind kivitelezésben.

Pozitív élettani hatások

A fúvókákkal ellátott kádak használata számos pozitív hatással bír az emberi szervezetre nézve. Egy hosszú, forró fürdő már önmagában is segít a stresszoldásban és az izmok ellazításában, a masszázs funkció pedig további előnyökkel jár.

🔴 Fájdalomcsillapítás és izomlazítás: A fúvókák által generált nyomás segíti az izmok vérellátásának fokozását, ezzel gyorsabb regenerációt tesz lehetővé, egyben csökkenti az izomfájdalmat. Ez különösen hasznos lehet sportolók, illetve nehéz fizikai munkát végzők számára.

🔴 Ízületi fájdalmak enyhítése: Azok számára, akik ízületi fájdalmakkal küzdenek, igazi megkönnyebbülést nyújthat a hidromasszázs kádban töltött idő. A meleg víz és a masszírozás kombinációja oldja az ízületek merevségét és csökkenti a fájdalmat.

🔴 Vérkeringés javítása: A speciális kádak használata javítja a vérkeringést, valamint serkenti a sejtek anyagcseréjét. Ennek köszönhetően méreganyagok távoznak a szervezetből.

Stresszcsökkentés: Egy hosszú forró fürdő segít az ellazulásban és a stresszoldásban. A fúvókák által generált kellemes nyomás pedig tovább erősíti ezt a hatást.

Wellis Huron Hydro hidromasszázs kád

Ez a modell egy rendkívül népszerű termék, köszönhetően kedvező árfekvésének, minőségi kivitelezésének és változatos funkcióinak. A Huron Hydor mechanikus vezérléssel van ellátva, ami megbízható működést eredményez. A kád letisztult formája bármilyen stílusú fürdőszobába könnyen beilleszthetővé teszi.

A modell letisztultsága eleganciát sugároz. Felépítése ugyanakkor kellően masszív, így nem kell aggódni a tartósság és hosszú élettartam miatt sem.

A masszázsrendszer nem csak megbízható, de nagyon jó minőségű és változatos működéssel bír. Összesen 12 fúvóka került beépítésre, amelyből hat gondoskodik a hátmasszázsról. Négy darabot helyeztek el oldalt, amik a test teljeskörű kényeztetéséért felelnek. Kettő darab fúvóka pedig a lábak regenerálódását segíti egy hosszú, fárasztó nap után.

A kád pneumatikus irányító gombbal rendelkezik, aminek segítségével könnyen be lehet állítani a masszázs erősségét.

Tisztaság és kényelem

Az antibakteriális felületnek köszönhetően a modell tisztítása rendkívül kényelmes és egyszerű. Nem szükséges naponta káros, vegyszeres tisztítószerekkel sikálni a kádat, ugyanis azon nem tudnak megtelepedni a baktériumok, gombák és egyéb kórokozók.

Elég, ha közvetlenül használat előtt és után vízzel kiöblítjük, tisztítószert pedig csak nagyobb időközönként használunk. Ezzel óvjuk saját és családunk egészségét, és környezetünket egyaránt.