Más vendégekkel folytatódik a Szabadfogás - Huth Gergely lesz a műsorvezető

A Pesti Srácok főszerkesztője lesz a visszafoglalt Hír TV egyik műsorvezetője.

Az első napon visszatérő Magyarország élőben mellett több műsort is visszahoznak a G-nap előtti időkből. Ilyen a péntekenkénti politikusi nagyinterjú Péntek 9 címen, valamint folytatódik a Csörte is.

A Célpontról annyit mondott, hogy ha egyszer újra összeáll a régi csapat, akkor fogják folytatni, de addig is új magazinműsorral elégítik ki a nézők politikai riportokra való igényét, valamint új stábbal folytatják a Riasztás című bűnügyi műsort is.

Huth Gergely az új arc

A Szabadfogásba is új vendégeket várnak, ahol jobb és baloldali közéleti szereplők között szeretnének kemény szóváltásokat. A műsor korábbi készítői, Dévényi István és Konok Péter most a Magyar Hangon készítenek hasonló műsort Kötöttfogás címmel. Az Azonnali több forrásból is úgy értesült, hogy az új műsorvezető a Pesti Srácok főszerkesztője, Huth Gergely lesz. De nemcsak a Szabadfogásnak, hanem a Lapzártának és átmenetileg a Magyarország élőben című műsornak is a házigazdája lesz. 

Arról, hogy Puzsér Róbert Sznobjektíve műsoron maradhat-e a következő napokban döntenek.

Profilváltásra már csak a csatorna nevéből adódóan sem gondoltak, ezért ha valahol, akkor valószínűleg az ugyanolyan típusú Echo TV-nél lesz változás.

Szikszait kérdezték arról a cikkéről is, ami múlt héten jelent meg a Magyar Időkben és konkrétan háborút hirdetett a másképp gondolkodók között. Németh Kristóf színészt, aki köztudottan jobboldali kötődésű azért vonta felelősségre, mert az a Hír TV-től elbocsájtott Kálmán Olgával szelfizgetett. Szikszai szerint a színész ezzel Kálmán Olga imidzsét építette, aki korábban nem volt "túlságosan baráti a konzervatív közönséggel." Az ominózus cikkben Szikszai egyébként "barát-ellenség" felismerő rendszert emleget, ami aszerint határozza meg az ember barátait, hogy milyen politikai közösséghez tartoznak.