"Hitvány, alávaló, amit a DK művel"

A "kollaboránsok" és hitvány, alávaló, ÁVH-s módszerek

A DK politikusa kollaboránsnak nevezte az LMP-t az alkotmánybírák megválasztása miatt, az LMP azonban hazugsággal vádolta a pártot és kiállt a kedden megválasztott tagok mellett.

Varju László szerint a szavazással tovább nő a kormány hatalma, az LMP pedig "kiiratkozott az ellenzéki pártok soraiból", ezért fideszes párttagkönyveket ajánlott fel a két társelnöknek, akik meg is jelentek a sajtótájékoztatón a teljes LMP frakció kíséretében, akik - mint Szél Bernadett mondta - kíváncsiak, miért tartja őket a DK kollaboránsnak.
 
Hadházy Ákos szerint a DK az elmúlt napokban csak a bírák és a párt elleni hangulatkeltéssel foglalkozott, az ellenzékkel pedig az a baj, hogy egymástól szeretne elvinni szavazatokat és nem a kormánytól.
  
Nem hagyta magát Varju László, aki válaszul alkalmatlannak nevezte a megválasztott tagokat, bírálva Schanda Balázs egyházzal kapcsolatos egyik írását, továbbá Szabó Marcel és Horváth Attila személyét. Szél Bernadett szerint viszont a kormány akkor is működött volna, ha az Alkotmánybíróság kevesebb taggal folytatja munkáját, "most viszont van esély arra, hogy az emberekhez közelebb álló döntések szülessenek".

A vitatkozós sajtótájékoztató egy darabig hasonló mederben csordogált, egészen addig, amíg be nem toppant Schiffer András. Mint jelenleg visszavonult politikus ő azért már jobban elereszthette magát.

"1952 van? Az egyházi működéssel volt bajuk az ötvenes években is"

- rúgott azonnal bődületes bombát első megmozdulásából a rutinos játékos a kapusposzton bizonytalanul helyezkedő Varjunak. Szerinte a DK folyamatosan hazudik" egyúttal hitványnak és alávalónak nevezte, amit a pártjuk tesz.

"Gyakorlatilag egyházellenes indulatokat szítanak fel, azt csinálják, amit az ÁVH-s szellemi elődeik"

- fogalmazott.

Ma amúgy nagyot megy a DK. Délelőtt még Orbán Viktorra kenték a rimóci polgármester tragikus halálát, most pedig Varju László folytatott élethalálharcot néhány száz baloldali szavazatért. Respekt!
 

A DK szerint Orbán Viktor miatt okoznak balesetet a részeg biciklisek

Meghalt a rimóci polgármester egy részeg biciklis miatt. Ez a szörnyű hír egy normális országban persze igen kevés politikai tartalommal bírna, igaz, egy normális országban nagyon DK sem lenne. Ahogy Gyurcsány Ferenc magyar hangja, Gréczy Zsolt fogalmaz:Ha a miniszterelnökben van egy kis emberség és belátás, akkor a "piás biciklisek" védelmezése helyett saját kezűleg vonja vissza a halált okozó KRESZ-módosítását.