Külföldön próbált kibékülni Hosszú és Tusup, párterápiára is járnak

Elutaztak

Arról mi is beszámoltunk, hogy az úszó ugyan beadta a válókeresetet, de egyelőre szüneteltetik azt. A Blikk tegnap írta, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup nemrég tért vissza egy közös külföldi utazásról, több helyen is azt írták, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Amerikában járt, de a bulvárlap uszodai forrásokból úgy értesült, valahol a trópusokon nyaraltak a békülés érdekében. Hosszú nem válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Szintén a Blikk látta őket közösen kijönni a Duna Arénából, január óta nem volt ilyen pillanat, legalábbis nyilvánosan nem. Tusupnak jó kedve volt és a jegygyűrűjét továbbra is hordja.

Párterápia

A Bors azt is tudni véli, hogy Hosszú kezdeményezésére párterápiára járnak férjével. Hosszú István, az úszó apja azt mondta, örülne, ha mindenki türelmesen megvárná, mi kerekedik ki az egészből.

Újra versenyezhet

Hosszú idén még nem állt rajtkőre egy versenyen sem, de Sós Csaba szövetségi kapitány szerint a március végi országos bajnokságon visszatérhet a bajnok. Szombaton zárul a nevezési időszak, utána okosabbak leszünk.

„Érzésem szerint jó néhány 50, illetve 200 és 400 méteres számban ott lesz. Függetlenül attól, hogy ki, illetve ki nem az edzője. Meglepődnék, ha jóslatom ellenére Katinka mégsem állna rajthoz. Ha így történne, akkor mindenképpen egy hosszabb beszélgetésnek kell következnie, ahol az első számú magyar úszónak az eddigieknél komplettebb magyarázatot kell adnia az idei terveiről.”