Így dolgoznak az embercsempész cigány bűnbandák

Guberálósok jelentek meg először, majd 10 euróért adták az ásványvizet a bevándorlóknak, most pedig már szervezetten szállítják őket.

Persze nem szabad általánosítani, de azért tényleg döbbenetes, hogy miközben az egész ország az elképesztő mértékű bevándorlásról beszél, vannak olyanok, akik ebben is "üzletet" látnak. És ne lepődjünk meg azon, hogy a cigány bűnbandák élen járnak ebben.
 
Először a guberálósok jelentek meg, akik a bevándorlók ruháit és eldobott dolgait gyűjtötték össze. Toroczkai László ennek kapcsán készített elrettentő szórólapot Ásotthalmon, amellyel arra hívta fel a figyelmet, hogy az összeszedett ruhák számos betegségnek lehetnek hordozói. 
 
A guberálókat követték a taxis hiénák (ők javarészt nem cigány emberek voltak), akik nagy összegekért fuvarozták Szegedre vagy éppen Budapestre a migránsokat. Tóth Péter, a Jobbik szegedi képviselője ennek kockázataira, valamint a megelőzés módszereire már hónapokkal ezelőtt felhívta a figyelmet, érdemi lépéseket azonban a szervek nem tettek.
 
Tóth Péter nem sokkal később már az embercsempészek és a bevándorlók kifosztására létrejött bűnbandák elleni rendőrségi fellépést sürgette. Sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a cigánysorok lakói folyamatosan jelen vannak az ártéri területen, ahol bűnszervezetként embercsempészetet végeznek. Szemléletes példa a bevándorlók megsarcolására, hogy egy flakon ásványvízet 10 euróért adnak el nekik. 
 
A fenti videókon is jól látszik, hogy a mai napig nem változott a helyzet Szeged környékén. Ugyanakkor továbbra sem értjük, hogy a Belügyminisztérium miért nem lép az ügyben, miért csak minket zavar ez az áldatlan állapot. Továbbá az is még mindig költői kérdés, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője alkalmas-e a posztjára.