Illegális bevándorlók jogaiért tüntettek Budapesten

Pár száz liberális gyűlt össze a kormány kirekesztő politikája ellen tiltakozva.

A rendezvényre budapesti tagszervezetünk aktivistái is kilátogattak, de ezúttal inkognitóban jelentünk meg. Célunk az volt, hogy bemutassuk kikből áll a szervezői, illetve szimpatizánsi gárda.

Az elmúlt hetekben olyan aggasztó hírek láttak napvilágot, melyek szerint Budapesten rohamosan megugrott a bevándorlók létszáma. Tereket, parkokat foglalnak el, ahol esténként inzultálják a járókelőket, sőt több esetben rablásokra is sor került. A Nyugat-európai állapotok ismeretében nyugalomra nincs okunk, hiszen berlini, vagy londoni kerületekben a szó szoros értelmében életveszélyes fehér emberként az utcán tartózkodni. Budapest sajnos hosszú évek óta célpontja távoli kontinensek kalandorainak, de az a folyamat, ami most vette kezdetét, néhány év leforgása alatt beláthatatlan következményekkel jár szeretett Fővárosunk számára.

A fentiek fényében érthető, hogy budapesti lokálpatriótákként nem nézzük jó szemmel, ha olyan szervezetek vonulnak utcára, melyek azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegítsék a bevándorlók letelepedését városunkban. A tüntetésen való jelenlétünk nem volt hiábavaló, hiszen remek kórképet kaptunk a rendezőket, és a támogatói bázist illetően. A szervezők, és rendezők nagyobb része egyáltalán nem is beszélt magyarul. Többükkel megpróbáltunk kommunikálni, de sok esetben ezt a választ kaptuk a „RENDEZŐ” feliratú mellényt viselő személyektől: „Sorry, I’m not Hungarian.” Azon rendezők, akik vélhetőleg magyar állampolgársággal rendelkeznek, szinte kivétel nélkül a szélső liberális szubkultúrák oszlopos képviselői. Jelen voltak a „Budapest Pride” elnevezésű deviáns felvonulás szervezői, de a belpesti romkocsmák meghatározhatatlan nemű, és nemzetiségű álértelmiségi fiataljai is felvették a rendezőknek járó láthatósági mellényt. A demonstráción megjelent támogatói kör is illusztris elemeket állított csatasorba. Láthattunk antifa fiatalokat, idős magyar leszbikust, fiatal néger párjával, de amilyen liberális létezik, az tulajdonképpen meg is jelent a demonstráción. Meglepőnek nem neveznénk, de annál inkább elkeserítő, hogy milyen körök a felelősök azért, hogy egy ilyen demonstráció megrendezésre került Budapesten.

Az illegális bevándorlás témaköre, és az ezt elősegítő szervezetek kártékony tevékenysége a közeljövőben vigyázó tekintetünk középpontjában lesz. Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest felkerüljön azon nagyvárosok listájára, ahol életveszélyes fehér emberként végigsétálni az utcákon.