Beindította a mémgyárat Ivanka Trump kínos próbálkozása

Beindította a mémgyárat Ivanka Trump kínos próbálkozása

Ivanka Trump, hivatalos tisztségében Donald Trump tanácsadója, egyébként lánya, vagy jobban hangzó titulusa szerint a first daughter, később az Egyesült Államok első női elnöke szeretne lenni, most olyat csinált a G20-csúcson, ami gyorsan körbefutotta a világsajtót és nem épp pozitív színben tüntette fel a diplomáciai babérokra törő Ivankát. A Trump-kritikus lapok, például a Washington Post visza-visszatérő témája, hogy pontosan milyen diplomáciai szerepe lehet Trump lányának és miért kap egyáltalán bármilyen pozíciót az adminisztrációban.

A G20 és a kínos videó viszont nem csak az Ivanka kormányzati tevékenységéről szóló párbeszédet erősítette fel újra, hanem remek mémalapot is szolgáltatott, de nézzük először a szóban forgót.

A first daughter megpróbált bekapcsolódni Emmanuel Macron, Theresa May, Justin Trudeau és Christine Lagarde - utóbbi az IMF volt vezérigazgatója, onnan ült át az Európai Központi Bank élére - beszélgetésébe. A társaság - különösen Lagarde-ot érdemes figyelni - ignorálta Ivankát, aki, a helyszíni tudósítások szerint, rövid belül mosolyogva ugyan, de távozott is a körből.

 

A kedvenceink Twitterről

Ivanka az utolsó vacsorán:

Ivanka és Einstein:

Ivanka és a Rushmore-hegy:

Ivanka, Abe és Donald:

Ivanka és a háború: