Beköltözött az EU-s pénzből felújított kastélyba - megütheti a bokáját a fideszes polgármester

Az ügyről itt olvashat részletesen:
 

Így kurvaanyázik a fideszes polgármester

Nem csoda. Izsák polgármestere valamit nagyon tudhat: négy választást nyert függetlenként, az ötödiket már a Fidesz támogatásával. Saját elmondása szerint Lezsák Sándor támogatja, miközben a település épül-szépül, bár, azért vannak problémák. Szagosak. "Izsák egy szar helyen van, ezt neked mondom. Hat-nyolc aranykoronás földek vannak, szélfútta homokhátság kellős közepén vagyunk.

 
"Egyáltalán nem meglepő, hogy a polgári Magyarország értékrendjét megtagadó Fidesz kiskirályai mindent lenyúlnak, amihez csak hozzáférnek. Sokkal érdekesebb kérdés azonban, hogy az EU-s pénzeket felügyelő Miniszterelnökség vajon milyen okból nem ellenőrizte ennek a 35 millió forintnak az elköltését" - írta közleményében az esettel kapcsolatban Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.
 
Mint írja, az ellenzéki párt Lex Lúdas Matyi elnevezésű javaslata éppen azt a célt szolgálja, hogy az ország rendelkezésére álló anyagi erőforrásokat ne a mindenkori kormányzat kegyeltjei nyúlják le, hanem azt a hatalom birtokosai a lehető leghatékonyabban, szigorú ellenőrzés mellett, a szabálytalanságok szigorú szankcionálásától tartva, a köz javára használják fel.
 
A Jobbik az ügyészséghez fordul az EU-s pénzek fideszes elsíbolása miatt, egyúttal azt kérdezik az Orbán-kormánytól, hogyan lehetséges, hogy a forrásokat egy fideszes polgármester bármiféle ellenőrzés nélkül saját kényelmére fordíthatta.