Jakab Péter újabb sajtópert nyert, hazugságnak bizonyult a panelvád

Jakab Péter újabb sajtópert nyert, hazugságnak bizonyult a panelvád

Nemrég címlapon hozták a fideszes lapok a hazugságot, hogy az Országgyűlés által számomra bérelt budapesti panellakást nem is én használom, hanem a tulajdonossal együtt kiadom másnak, dupla haszonért. 
Az összes fideszes lap és tévé lehozta, a fideszes fő jogász – Lomnici Zoltán – már két év börtönnel fenyegetett, a kormányinfón Gulyás Gergely is erről beszélt, végül Tállai Bandi bá a parlamentben is elismételte a hazugságot, hátha többen megjegyzik. Náluk ez a színvonal

– idézte fel Jakab Péter szerda reggeli Facebook-posztjában, hogyan került a kormánymédia össztüzébe az elmúlt időszakban.

Kapkod a Fidesz: Jakab Péter rokonainak hitelből fizetett panellakásaiból kreáltak ingatlanbotrányt

Szürreális leleplező cikket írt a Fidesz-közeli Mediaworks kiadó alá tartozó Bors nevű bulvárlap Jakab Péterről. A névtelen szerzőtől származó történet szerint a Jobbik elnökének családja „sorra veszi a lakásokat" Kelenföldön, és ezt olyan ingatlanokkal igyekeztek bizonyítani, melyeknek a hivatalos iratok szerint sincs semmi közük az ellenzéki politikushoz.

A Jobbik elnöke már novemberben leszögezte, hogy a vele kapcsolatban lejáratócikkeket gyártó Bors ellen pert fog indítani.

Jakab Péter jogi lépéseket tesz a kormánypárti Bors ellen az újabb hazugságok miatt

A fideszes médiabirodalomhoz tartozó Bors közölt ma egy újabb lejáratócikket Jakab Péterről, amire a Jobbik elnöke közösségi oldalán reagált, ahol világossá tette, hogy pert fog indítani a hazugságokat közlő lap ellen. Jakab Péter posztjában cáfolta a fideszes lap állítását: nem csalódott jobbikosok kérték ki a lakásszerződését az Országgyűlés Hivatalától, hanem egy olyan fideszes "újságíró", aki korábban a Fidelitas tagja volt.

Most pedig Jakab arról adott hírt, hogy megjött az első bírósági ítélet: 

ismét csak egy szokásos és aljas fideszes lejáratókampányról van szó, amiből egy szó nem igaz. Sajnálom, ha volt valaki, aki elhitte

– így kommentálta az ellenzéki politikus, hogy ezúttal – megfogalmazása szerint –

"Mészáros Lőrinc megyei napilapját, a Fejér Megyei Hírlapot kötelezte a bíróság helyreigazításra és perköltség megfizetésére, amiért hazudtak nem csak az albérletemről, de arról is, hogy mindezt a Bors szerkesztőségének vezető jobbikosok mondták".

Jakab Péter azt is leírta: a tárgyalásra a fideszes lap ügyvédje már el sem jött.

Tudta ő is, ekkora hazugságot nincs ügyvéd, aki meg tudna védeni

– tette hozzá.

"Soha ne higgy a Fidesz-médiának, mert hazudnak! Kövesd az oldalam, támogasd az ellenzéket!" – vonta le végül a konzekvenciát a pártelnök.