Nincs feljebb: Jakab egy hangosbemondós autóval követte a fideszes kampányautót

Nincs feljebb: Jakab egy hangosbemondós autóval követte a fideszes kampányautót

Jakab az egyik útja során összefutott egy fideszes kampányautóval az ellenzéki dr. Szabó Ervin körzetében, és ha már így alakult, megpróbálta olyan szorosan követni, hogy az állampárti aktivisták is hallhassák, mit gondol róluk és vezetőjükről az ellenzéki összefogás.

Mint arról korábban már az Alfahír is beszámolt, többek között Jakab Péter, a Jobbik elnöke is részt vállalt az ún. „Zay-keltő” ellenzéki kisteherautók vezetésében, ezek az ország 30 billegő körzetében hangosbemondókkal felszerelve tájékoztatják a lakosságot a legfontosabb választási üzenetekről, hiszen a NER-ben sokakhoz nem jutnak el az ellenzéki érvek.

Jakab az egyik ilyen útja során összefutott egy fideszes kampányautóval az ellenzéki dr. Szabó Ervin körzetében (Békés 4.), és ha már így alakult, megpróbálta olyan szorosan követni, hogy az állampárti aktivisták is hallhassák, mit gondol róluk és vezetőjükről az ellenzéki összefogás.

„Én most rátapadok, hogy egy kicsit szokják az igazságot, mert ha már ők csak a hazugságot tudják terjeszteni, akkor üzenjük meg nekik, hogy az igazság bizony szabaddá tesz, őket pedig magyarabbá” - fogalmazott a videóban a Jobbik elnöke.

A „Zay-keltés” akció keretében egyébként ezt a szöveget lehet hallani az Egységben Magyarországért autóiból:

Egy percet kérünk!

Egy perc figyelmet, hogy elmondhassuk azt a három mondatot, ami összefoglalja, hogy mi a közelgő választás tétje!

  1. Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!
  2. Orbán nem tudja megoldani a megélhetési krízist, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!
  3. Orbánnak már nem ad pénzt az Unió. Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó, 1,5 milliós támogatást!

Ha egyetért ezzel a három mondattal, akkor kérjük, adja tovább három embernek, és április 3-án szavazzon Márki-Zay Péterre, szavazzon az 1-es listára, szavazzon a hat párt közös jelöltjeire!