Jobbik a kormányinfóról: Üres ígéretekkel és kormánypropagandával nincs kiút a válságból

Jobbik a kormányinfóról: Üres ígéretekkel és kormánypropagandával nincs kiút a válságból

"Kamuharcok helyett a normális, az európai átlaghoz legalább közelítő bérekért kellene küzdeni Brüsszelben, ahogyan azt a régiónkban található országok tették" - javasolja a konzervatív ellenzéki párt az Orbán-kormánynak.

"A jelek szerint valamit félreértett a kormány: Még kér a nép, de nem a valóságot elfedni hivatott propagandából és a látszatintézkedésekből! Abból ugyanis elég volt!" - jelezte a ma délutáni kormányinfóra reagálva a Jobbik-Konzervatívok. Friss közleményében a párt leszögezte:

"a magyar kormány által egytől egyig megszavazott szankciók, Brüsszel hibáztatása és a háborús infláció mantrázása továbbra sem oldja meg a magyar családok súlyos, mindennapos problémáit, azokat ugyanis az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája idézte elő!"

"Mi, Jobbik-Konzervatívok azt mondjuk, ahhoz, hogy egy normális országban élhessünk, mindenekelőtt felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányra lenne szükség! Olyan kormányra, amelynek valóban a magyar családok, a magyar munkavállalók az elsők!" - húzta alá a konzervatív párt, hangsúlyozva:

"Első lépésként kamuharcok helyett a normális, az európai átlaghoz legalább közelítő bérekért kellene küzdeni Brüsszelben, ahogyan azt a régiónkban található országok tették. Ezért húzott el mellettünk Szlovénia, Szlovákia, Csehország, és ezért tartunk ott, hogy ma már a románok és a bolgárok is jobban élnek, mint a magyarok!"

- világított rá az ellenzéki párt, amelyik ennek nyomán felelős kormányt, normális béreket és normális Magyarországot sürget.

Címlapkép: Varga Mihály pénzügyminiszter (k), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. május 25-én. (MTI/Kovács Tamás)