Jobbik: A pártkatonák bebetonozása valójában Orbán beismerő vallomása

Jobbik: A pártkatonák bebetonozása valójában Orbán beismerő vallomása

Miközben a korrupt és tolvaj Fidesz mindent elkövet annak érdekében, hogy megakadályozzák az áprilisi rendszerváltást, addig az Orbán-kormány újabb és újabb önleleplező intézkedései egyre nyilvánvalóbbá teszik, hogy Orbán retteg a hatalom elvesztésétől - írja közleményében a Jobbik. Az ellenzéki párt szerint a fideszes pártkatonák trükkös bebetonozása valójában az Orbán vezette Fidesz elszámoltatástól való félelmének kétségbeesett lépése. 

A közvagyont einstandoló fideszes alapítványok gránitszilárdságú megerősítése után az Orbán bunkósbotjaként funkcionáló Állami Számvevőszék, illetve a hazug állami propaganda felett őrködő Médiatanács elnöki tisztségének trükkös megkaparintása, valamint a folytatólagosan és szervezetten történő közpénzlopások zavartalanságát biztosító Legfőbb Ügyész személyének bebetonozása mind-mind Orbán Viktor beteges, az elméjében egyre jobban elhatalmasodó hatalommániájának, a magyar demokrácia és jogállam megcsúfolásának mérföldkövei, tulajdonképpen a bukás beismerésének bizonyítékai

- írják.

Közölték azt is, hogy előre szeretnék jelezni: sem a maffiaállam vezetője, nevezetesen Orbán, sem a strómanjai, sem politikus bűntársai, sem az orbáni rezsim továbbélését biztosítani szándékozó személyek nem fogják megúszni az elszámoltatást. Ebben a kérdésben ugyanis mind a néppárti Jobbik, mind az ellenzéki összefogás további pártjai kíméletlenül elkötelezettek.

Innen is üzenjük a közpénzből megtollasodó és luxusgépen repkedő strómanoknak és politikusbűnözőknek: Addig fogjuk faragni a jogot, amíg igazság nem lesz belőle!

- zárul a közlemény.