A Jobbik szerint a fideszes Hoppál Péter karmesterből házmester lett

A Jobbik szerint a fideszes Hoppál Péter karmesterből házmester lett

„Karmesterből konnektor-kihúzogató házmester lett” Hoppál Péter, a Fidesz pécsi jelöltje – reagált a Jobbik arra a hírre, mely szerint a kormánypárti politikus az Egységben Magyarországért ellenzéki együttműködés baranyai megyeszékhelyen levő LED-falát áramtalanította. Az ellenzéki erő szerint „nem elég, hogy az ellenzék alig kap plakáthelyeket, a megszólalási lehetőség a közmédiában 4 évente mindössze öt perc, (…) manapság pedig már a konnektort is kihúzzák”.

Idegállapotba jött: kihúzta az ellenzéki LED-fal kábelét Pécs főterén a fideszes Hoppál Péter

Mint arról beszámoltuk, Zay-keltésnek nevezett akció keretében 30 billegő, azaz kétesélyes körzetben hangosbemondóval felszerelt autókkal kampányol az ellenzéki összefogás, hogy így játsszák ki a cenzúrát. Az Egységben Magyarországért kocsikon kívül LED-falakat is kihelyezett több vidéki városban, melyeken az ellenzék három legfontosabb üzenetét sugározzák, és videókat játszanak le folyamatosan.

A közlemény szerint „a cinizmus netovábbja”, hogy Hoppál azt mondja: polgári engedetlenségből cselekedett.

Legközelebb mire számíthatnak a számára nem szimpatikus járókelők, kirakja a lábát, hadd bucskázzon egyet, akinek nem tetszik az ábrázata?

– teszik fel a költői kérdést.