Kálmán Olga nem tudja, mit jelentene a fideszes HírTV

Készül az estére.

„Konkrét bejelentésekkel tudok mit kezdeni, sajtóhírekkel nem”

- fogalmazott Kálmán Olga a hvg.hu kérdésére. A lap szerint az áthangolás részeként a kormánykritikus műsorok megszűnnek vagy teljesen átalakulnak. Úgy tudják, elképzelhetetlennek tartják a HírTV-nél, hogy Kálmán Olga a csatornánál maradjon.

Újra fideszes lesz a Hír TV, Liszkay Gábor veheti át az irányítást

A 444 cikke szerint többen biztosan állítják, hogy a cégcsoport még ősszel beolvad a Mészáros-birodalomba, de az sem kizárt, hogy Nyerges Zsolt huzamosabb ideig felügyeli majd a cégeket, szoros kormányzati kontroll mellett. A portál értesülései szerint a kormánypárti erők már augusztusban átveszik az irányítást: a Magyar Idők felelős kiadója, valamint a Mediaworks vezetője, Liszkay Gábor és stábja nemsokára átveszi az irányítást a televízió felett.

„A mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra”

- felelte minderre az újságíró.

Azt is megkérdezték tőle, hogy fideszes HírTV-ben maradna-e, azt mondta, nem tudja, mit jelentene a fideszes HírTV, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

„Soha nem is érdekelt, hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége”

- fogalmazott.