Kérjük, jelentkezzen Habony szakközepes padtársa!

A korábban koronagondnokként dolgozó, most Orbán Viktor személyes tanácsadójaként számon tartott Habonyról még mindig nem tudni, hogy miből finanszírozza az átlagosnál fényűzőbb életét, és hogy kitől kap fizetést. Az viszont újdonság, hogy az egyetlen fellelhető életrajzából nem derül ki az sem, hogy egyáltalán szerzett-e érettségit Habony.

Az RTL Klub híradójának a kiadó elmondta, hogy személyes interjúk alapján gyűjtik az adatokat. A hitelességet nem vizsgálják, csak azt, hogy hihetőek-e.

Az oldalon talált életrajz alapján Habony 1983-87 között „képzőművészeti szakközépiskolába” járt, de a konkrét megnevezés hiányzik. A híradó több szóba jöhető oktatási intézménynél is érdeklődött, de sehol nem jutott Habony nyomára.

Sajnálatos módon, az Oktatási Hivatal csak 1998 után megszerzett bizonyítványokról tud tájékoztatást adni, szóval itt sem sikerült közelebb jutni a miniszterelnöki tanácsadóhoz.

A legcifrább választ a Magyar Képzőművészeti Egyetemtől kapta a csatorna (az életrajz szerint 1987 és 1990 között 1990-ig a Magyar Képzőművészeti Alap, a Magyar Képzőművészeti Főiskola és a Soros Alapítvány restaurátor-iskolájába járt). A jogutód egyetemnél leszögezték, hogy az említett restaurátor iskoláról nincs tudomásuk, illetve az 1871 óta vezetett hallgatói nyilvántartásban nem szerepel Habony Árpád neve.

Ezúton kérjük, ha esetleg Ön Habony Árpád középiskolai osztálytársa volt, és együtt érettségiztek le, akkor kérjük, jelentkezzen szerkesztőségünkben!