Rogán Antal ügyvéd samesza annyi sajtópert bukott, hogy inkább feladta

Kertész Balázs miután több sajtóhelyreigazítási-kérelmet is elbukott, inkább úgy döntött, visszavonja kereseteit az érintett médiumok ellen.

A botrány itt azonban nem ért véget, Kertész Balázs ugyanis az eredeti szerző mellett számos olyan lapot is beperelt, amelyek át merészelték venni a leleplező anyagot. Az Index most arról ír, hogy Kertész Balázs miután több sajtóhelyreigazítási-kérelmet is elbukott, inkább úgy döntött, visszavonja kereseteit az érintett médiumok ellen.

A lap felidézi továbbá, hogy Kertész Balázs a cikkük egyetlen bizonyítékokkal is alátámasztott kemény állítását sem kifogásolta. A sajtóhelyreigazítási-kérelmében leírtakat a legtöbb helyen egyszerűen kiröhögték. Az alábbi sorokat olvasva ez érthető is:

Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Kertész Balázs nem nevezhető fantomnak, és nem a sötét oldala Rogán Antal miniszter úrnak sem.

Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Kertész Balázs nem hiányzó láncszem bármiféle Rogán körüli ügyek megértéséhez.

Kertész ügyvédje az egyik helyreigazítási ügyben a keresetük visszavonását azzal indokolta, hogy „más eljárásban keresik majd az igazukat″.

Lelepleződött Rogán Antal sötét oldala és üzleti köre

Ma biztosan nem lesz jó napja Rogán Antalnak, az Index ugyanis hosszú hónapokig nyomozott sötét dolgai után. Ahogy egyre jobban ásták bele magukat az ügyekbe, úgy pottyantak ki az újabb és újabb csontvázak a szekrényből. Úgy tűnik, hogy egy régi bizalmasa, a múlt héten táskás emberének nevezett Kertész Balázs kezében futnak össze a szálak.