Ki fogják végezni Nancy gyilkosát?

Ha elfogják, valószínűleg halálra ítélik és kivégzik, tehát nem fogják kiadni Magyarországnak.

Több telefonja is volt Nancynek, a rendőrség által lefoglalt „ócska, régi” darab mellett egy méregdrága csúcskészülékkel is rendelkezett. Ezeken lehetnek a fontos fotók. A Facebook-oldalán egy prémium kategóriás telefonnal fényképezte magát. Ez a készülék nem került elő, a gyilkos bizonyára magával vitte.

Ha ez így van, akkor a rendőrség valószínűleg Nancy egy régebbi készülékét foglalhatta le, az újabb talán a gyilkosnál lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy az Interpol nemcsak gyilkosság, hanem kifosztás miatt is keresi a kínai Jao Kao-penget – nyilatkozta Tarjányi Péter a Bors megkeresésére. Hozzátette: hamarosan meglesz Nancy gyilkosa.

A hazájában bujkáló gyanúsítottnak egy perc nyugta sem lehet, biztos vagyok benne, hogy még a nyáron levadásszák a kínai hatóságok. Szégyent hozott a hazájára, ez nem játék arrafelé – magyarázta a volt kommandós. Hozzáteszi: ha elfogják, biztosan nem adják ki Magyarországnak, hanem maguk tesznek igazságot. – Valószínűleg elítélik és kivégzik – jósolta Tarjányi.