Kik a Fidesz maffiózói?

Nincs annál kellemetlenebb dolog, mint amikor belülről érkezik a támadás, a Fidesznél pedig most tényleg belülről rohad a narancs.

De mégis, kik azok a maffiózók?

Ezt a kérdést tette fel csütörtöki sajtótájékoztatóján Szilágyi György Jobbik-alelnök is, aki nehezményezi, hogy Tiffán kijelentéseit nem követték hatósági és politikai lépések. Mint mondta, a Jobbik értetlenül áll azelőtt, hogy érdemi utánajárás helyett Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter is csak annyit nyilatkozott az ügyről, hogy Tiffán egy egyenes, őszinte ember.
(Amúgy tudjuk, kik osztják az észt a megyében közülünk. Összesen két emberről van szó. Pedig nem egy pártban vannak, mégis ők osztják le a lóvét... Ha kell, a sajátjaikra törnek, csak azért, hogy mások semmit se tehessenek(((Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!)))
 
Részlet Tiffán Zsolt leveléből
A gyanús esetekkel példálózva Szilágyi György megemlítette a 25 milliárd forintos keretből működő Ős-Dráva-programot, a "háromszoros áron épülő" autópályákat, a túlárazott közbeszerzéseket, illetve az Andy Vajnához és Szima Gáborhoz köthető szerencsejáték-szektort is, amit jelenleg is további törvényekkel igazítanának a megfelelő érdekekhez.

Segítsék a nyomozást!

A nemzeti párt képviselője kitért arra is, hogy Tiffán Zsoltnak amennyiben bűncselekményekről van tudomása (pl. kényszerítés, zsarolás, sikkasztás), úgy feljelentési kötelezettsége van, de ennek nem tett eleget. A Jobbik azonban hétfőn a Legfőbb Ügyészséghez fordult, hogy vizsgálják ki a fideszes képviselő által állítottakat.

Vagyis ezeket:

 
 
Ezzel kapcsolatban a Jobbik felkéri Lázár Jánost, a kormányt és a többi pártot, hogy segítsék a Legfőbb Ügyészség munkáját, és ha bármilyen információval rendelkeznek arról, hogy Tiffán kikre gondolhatott, akkor osszák azt meg a hatósággal. A bejelentéskor a jobbikosok javasolták, hogy az ügyészség hallgassa meg a képviselőt személyesen is.
 
Szilágyi György közölte: az ügynek egyelőre az az egy tanulsága van, hogy a korrupcióval átitatott, XX. századi pártok által épített magyar politikában változást csak a XXI. századi Jobbik 2018-as kormányra kerülése jelenthet, ami a sikeres román példát követve azonnal felállítana egy Korrupcióellenes Ügyészséget, és elszámoltatná a felelősöket.