Kik gazdagodtak meg a Budapest Szíve programból?

A nemzeti párt politikusa belvárosi választókerületi elnökként üdvözli, hogy újabb, immár nyomozati szakaszba lépett ennek, ahogy fogalmazott gyaníthatóan címeres disznóságnak az ügye, amely évek óta nyomasztja Budapest belvárosának közvéleményét​.

Milliárdokból kivitelezett kerületidegen utcabútorok, a polgári arculatot semmibe vevő, silány minőségben kivitelezett köztéri munkák, folyamatosan felújításra szoruló útburkolatok, az V. kerületi Önkormányzat épülete előtt jelenleg is balesetveszélyes az útszakasz - emelte ki Hegedűsné, majd kijelentette, hogy ez a Budapest Szíve program valójában.

A legnagyobb ellenzéki erő országgyűlési képviselője ezúton kéri az illetékes nyomozóhatóságokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt annak kiderítése érdekében, hogy az alábbi kérdésekben mihamarabb tisztán láthassanak a budapestiek. Derüljön végre fény a valódi, milliárdos súlyú válaszokra - sürgeti a hatóságot Hegedűsné.

Megvesztegettek-e valakit? Ha igen, mennyivel? Hány forintot loptak ki a magyar emberek zsebéből?

A balról bekiabálóknak ezúton üzenem, hogy amint a Jobbik fogja kormányozni Magyarországot, ők is sorra fognak kerülni, nem csak a „főutca-térkövezők”. Mindenkit felelősségre fogunk vonni, aki az utóbbi évtizedekben saját zsebét tömve herdálta el a világ legszebb belvárosának értékeit - olvasható a közleményben.