Kiröhögték a TV2 riporterét, amikor elővette a náci kártyát

Komoly derültséget okozott Kunfalvi Nóra komoly szakmaiságot mutató kérdése a Jobbik sajtótájékoztatóján. Sokan nem bírták elfojtani a nevetésüket. 

Kunfalvi Nóráról már sokan hallhattak, akik figyelik a hazai újságírás elmúlt éveinek eseményeit, ahogyan a fideszes médiabirodalom kiépül, és ahogy a bulvármocsokba rángatott politikai rágalomhadjáratok egyre nagyobb fordulatszámon kezdenek pörögni. Sokan emlékezhetnek a Jobbik állítólagos "párthadseregére", vagy éppen Juhász Péterre, aki zseniálisan trollkodta meg az őt hihetetlen alacsony színvonalon faggató riportert. A történetekben közös az, hogy mindkettő anyag Kunfalvi fejéből pattant ki, aki a szép emlékű HírTV-s Célpont után kezdte meg mélyrepülését Napi Gazdaságnál, majd a 888-nál, hogy végül a Tv2-nél kössön ki, magával rántva az amúgy sem túl nagy igényességgel működő kereskedelmi csatornát. 

Azt azonban nem mondhatjuk egy percig sem, hogy a korábban a Corvinuson még oknyomozó-tényfeltáró újságírást tanító (!) riporter, aki a bravúros riportjai után már hogy-hogynem az óraadói munkától elesett, nem szerez vidám perceket is. Így volt ez ma is, amikor a Jobbik tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a nemzeti néppárt dunakeszi elnökét feltételezhetően egy merényletkísérlettel próbálták eltántorítani a korrupciós ügyeket feltáró munkájától. Hiába a döbbenetes téma, a sajtótájékoztatót Varga Zoltánnal közösen tartó Volner Jánoshoz, a Jobbik alelnökéhez azzal a kérdéssel fordult a TV2 riportere, hogy

egy Népszabadságban megjelent véleménycikkben azt állítják róla, hogy náci, és mi erről a véleménye. 

Nem csoda, hogy a sajtóteremben senki nem tudta elfojtani derültségét, többen fel is nevettek, ahogyan az látszik az alábbi videón is. 

Mit mondhatnánk erre?