Folytatódnak az elbocsátások a kormánypárti médiában: ezúttal a Kisalföldnél történt jelentős leépítés

Folytatódnak az elbocsátások a kormánypárti médiában: ezúttal a Kisalföldnél történt jelentős leépítés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, elbocsátási hullám indult a választások után a kormánypárti médiavállalatnál (KESMA), amelynek keretében a Délmagyarországnál, a Fejér Megyei Hírlapnál és a Zalai Hírlapnál is komoly leépítésekre került sor. A folyamat pedig itt nem állt meg: az úgytudjuk.hu számolt be róla, hogy összesen 5 embert bocsátottak el a Kisalföld című megyei laptól.

A portál ráadásul úgy értesült, hogy a távozók között van Werner Krisztina főszerkesztő-helyettes is, aki korábban főszerkesztőként is dolgozott. Rajta kívül további három újságírót és még egy munkatársat küldtek el, így a szerkesztőség egy jelentős hányada távozni kényszerült a laptól.

Azonban nem csak a KESMA-nál kezdődtek nagy leépítések a kormánypárti médiában az elmúlt időszakban, hiszen a nem a KESMA alá tartozó fideszes Pesti TV is megszűnik.

A pestisracok.hu is megszűnhet, Huth Gergelyék 50 milliós osztalékot szavaztak meg maguknak

Azok után, hogy hétfőn bombaként robbant a hír, mely szerint a Pesti TV beszünteti adását, a fideszes médiabirodalom egy másik segédereje, a pestisracok.hu megszűnését veti fel az Azonnali. Megszűnik a csekély nézettségű, politikai provokációkra létrehozott fiatalosch fideszes tévécsatorna, a Pesti TV. A hírről a Media1 számolt be, a szaklap szerint a Pesti TV 2022.