Kiszúrta a gumiját, majd drogott rakott a szélvédőjére a rendőrt terrorizáló váci férfi

Kiszúrta a gumiját, majd drogott rakott a szélvédőjére a rendőrt terrorizáló váci férfi

Gyógyszerei helyett alkohollal kezeli magát az a 29 éves, paranoiás férfi, aki azért büntet válogatott módon egy váci rendőrt, mert szerinte az múltja miatt figyeli őt.

Nem száll le kollégájukról egy 29 éves váci férfi, akiről így ők is kénytelenek időről időre „gondoskodni” – számolt be a Pest megyei Rendőr-főkapitányság.

Hol kábítószert rak társunk autójának szélvédőjére, hol kiszúrja a kerekeit, legutóbb egy általa rendszeresen ismételt szlenget vésve rondította el a karosszériát.

Tette mindezeket azért, mert az meggyőződése, hogy múltja miatt a rendőr állandóan szemmel tartja, és nem hagyja békén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ilyen típusú tetteit gyógyszereinek szedése helyett nagy dózisú alkohol benyakalása szokta előidézni – tették hozzá a rendőrök.

A rendőrségi közlemény hangsúlyozza, hogy ezek a társuk elleni támadások – még, ha nem is az életére törtek – igen érzékenyen érintik őket.

Egy, embertársaink és vagyonaik védelmére, életek megmentésére, a bűn üldözésére felesküdött társunkat bármilyen formában is vegzálni: lássuk be, ez azért nagyon csúnya dolog!

Ez megengedhetetlen, ezért nem is áll szándékukban megengedni – nyomatékosították.

A 29 éves férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás.

(Címlapkép: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság/facebook)