Kit érdekel, milyen pénzből urizál látványosan Rogán Antal?

Államérdekből urizál, így kell ezt nézni!

A Fidesz korábbi frakcióvezetője, az Orbán-kormány jelenlegi propaganda minisztere ellen 108 vagyonosodási vizsgálatot indítottak, ezeket egyesítették Juhász Péter (Együtt) beadványával - majd dobták az egészet a kukába.

Juhászék szerint Rogán Antal vagyonbevallása nem fedi a valóságot, ugyanis sokkal több pénzt költ (urizál), mint amennyit megengedhetne magának.

Rogán megteszi, amit vállalt: nem mondott igazat, de csak azért, hogy ne Orbánt üssék

Az áráról viszont nem volt hajlandó beszélni, azt mondta az újságírónak, találgasson róla. A 24.hu felhívta a BÁV-ot, és kiderült:táskákkal soha nem foglalkoztak, ruhaneműkkel pedig alsó hangon már tíz éve nem.Rogán Antal már csak azért sem vásárolhatta a BÁV-ból a táskát, mert az a kollekció, amelyből a modell származik, maximum 4 éves lehet.

„A kezdeményezések nem tartalmaznak a vagyonnyilatkozatok konkrét tartalmára vonatkozó olyan tényállítást, amely konkrétan megjelölné a vagyonnyilatkozat kifogásolt részét és tartalmát, egyébként sem a vagyonnyilatkozat tételére vonatkozó jogszabály, sem pedig maga a vagyonnyilatkozati nyomtatvány ingatlan felújításra, karbantartásra vonatkozó munkálatokra bejelentési kötelezettséget nem ír elő illetve nem tartalmaz.”

- idézi az Index, a kereszténydemokrata bizottsági elnök, dr. Vejkey Imre által jegyzett, a beadványokra adott választ.

A bizottság egyébként még hozzáteszi, hogy a vagyonnyilatkozati-tételi kötelezettség egyébként sem az anyagi számonkérést, hanem a transzparenciát (átláthatóságot) szolgálja.

Az biztos, hogy a jelenlegi formájában sok értelme nincs a vagyonnyilatkozatoknak, és az is látszódik, Orbán Viktor, az ígéretéhez híven, megvédi a 2018-as reménybeli választási sikerének letéteményesét, Rogán Antalt.