Kocsis Máté reméli, hogy minden érintett egyetért a párttámogatások részleges megvonásával

Kocsis Máté reméli, hogy minden érintett egyetért a párttámogatások részleges megvonásával

Az ÁSZ helyett már a koronavírusra hivatkozva nyúlnak hozzá az ellenségként bélyegzett pártok bevételéhez.

Facebookon értekezett a Fidesz-frakcióvezetője arról, hogy miért szükséges a koronavírus miatt megvonni a pártok egyetlen bevételi forrásának számító állami támogatást. Ugyan, hol van már szükség az ellenzéki pártok megregulázására használt Állami Számvevőszék, amikor a Fidesz ismét hasznot húzva a veszélyhelyzetből most a koronavírusra hivatkozva nyúl hozzá az ellenségként megbélyegzett szervezetek működését biztosító pénzhez.

Kocsis Máté azt reméli, a közös teherviseléssel minden párt egyetért. A járványt a többi közt az ellenzéki politikusok démonizálására felhasználó Fidesz politikusa szerint

Most a vírus elleni védekezés a legfontosabb.

Arról a Fidesz-frakcióvezetője nem ír bejegyzésében, hogy a többi párttal ellentétben a Fidesz igazi oligarchapárt és holdudvaruk tele van olyan milliárdosokkal, akik az Orbán-kormányok alatt halmoztak fel óriási vagyonokat állami segítséggel.

Köztük van Tiborcz István miniszterelnöki vej 35 milliárdos és Mészáros Lőrinc kormányfői bizalmas több száz milliárdos vagyonával, így a Fidesz működése feltételezhetően soha nem fog anyagilag veszélybe kerülni főleg, hogy például továbbra is kényük-kedvük szerint használhatják szócsőként az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédiát.