Majka magánszobát kapott a kórházban

Majka magánszobát kapott a kórházban

Ha valaki eddig egy barlangban élt, akkor biztosan nem hallott róla, hogy a rapper, Majka is elkapta a koronavírust, ami miatt most másodszorra került kórházba. Az előadóművész a kezdetektől videóban dokumentálja a történéseket, egyfajta Covid-naplóként, melynek új bejelentkezésében elmondta: az állapota nem javul, a CT-vizsgálat eredményei nem jók, így még további öt napot a kórházban kell töltenie.

A túl sok koronavírusos beteg miatt már nem tudja az elvárt színvonalat nyújtani a nyíregyházi kórház

A nyíregyházi Jósa András Kórház intenzív osztályának vezetője felvételt készített arról, hogy milyen áldozatos és kemény munka zajlik a több mint 400 beteget számláló osztályon. Szűcs Attila az ATV-nek arról beszélt, hogy már annyira sok a beteg, hogy már nem tudják ugyanazt a színvonalat biztosítani, amellyel normális körülmények között sok beteg élete megmenthető lenne.

Ezt követően beszélt a szobájáról. Hozzátette, hogy ez a szoba tulajdonképpen nem kimondottan a hírességeknek van fenntartva, inkább azoknak, akiket el akarnak rejteni mások elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a normális kórházi ellátást. A rapper egyébként eljátszott a gondolattal, hogy ha az amerikai magánegészségügyet nézzük, akkor jogosult lenne a különleges bánásmódra:

én egy évben annyi, de annyi pénzt fizetek be a jól menő magáncégekből az egészségügyi ellátásba, hússzor többet, mint más ember, akkor azt gondolom, hogy nem baj, ha van valami extra ellátás ezért a pénzért.

Majd hozzátette, hogy ezt magát illetően mégsem várja el a magyar egészségügytől.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Bgda_o26i_I.jpg?itok=xu4cBWR5","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=Bgda_o26i_I&feature=emb_title&ab_channel=Majkaofficial","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

FRISSÍTÉS! Nemrég Majka is reagált Facebook-oldalán arra, hogy többek között az Index is kiemelte a videója kapcsán közzétett anyagában, hogy a rapper celeb szobát kapott, szerinte

látom megérkezett az Indexhez is az az ideológia ,hogy csináljunk ütős, klikkvadàsz ,a környezetből direkt rosszul kiragadott ,hangzatos címeket!!! A legcsúnyább benne ,hogy semmi másra nem jó csak arra, hogy hergeljen. Vegul is mar eltelt pár hónap mióta elmentek az újságirok onnan, így mostmár nyugodtan el lehet kezdeni a máshol egészen jol be-meg lejáratott szenzációhajhász förmedvények magunkból kiszarását.