Korzika Párizsban csapott le Katarra

Korzikaiak szurkoltak a PSG-t és a terrorizmust támogató katariak ellen.

A francia labdarúgó bajnokság 20. fordulójában, szombaton a Paris Saint German a korzikai S.C. Bastiát fogadta. A mérkőzés egy perces néma csenddel kezdődött megemlékezve a Charlie Hebdo szatirikus magazin szerkesztőségénél történt mészárlás áldozatairól.
 
Forrás: Facebook
 
Az orientalista.hu beszámolója szerint az S.C. Bastia egyik szurkolói csoportja ezalatt két molinót is kifeszített, két külön mondattal. Az egyik felirat szerint “Katar támogatja a PSG-t és a terrorizmust”, a másik a szír elnököt éltette. A szurkolók hosszú percekig tartották a két üzenetet, hangos taps és üdvrivalgás közepette, mindaddig amíg - feltehetően a párizsi labdarúgó csapat  elnöke és vezérigazgatója a katari Nasser Al-Khealifi  - utasítására azok eltávolításra nem kerültek.
 
A párizsi mészárlást az al-Káida jemeni szárnya vállalta magára. Az al-Káida szíriai leányvállalata a Nuszra Front. A  Nuszra Front élen jár abban a lázadásban amelyet Bassár el-Aszad és annak kormányának az eltávolításra indítottak. Ezt a lázadást fegyverekkel, pénzzel, kiképzéssel támogatja Katar is. Így a közel-keleti arab emírség, a logikai láncolat szerint közvetve vagy közvetlenül a terrorizmust szponzorálja.