Jobbik: ezúttal Toroczkai Lászlóék hazugsága miatt veszített pert a fideszes lakájmédia

Jobbik: ezúttal Toroczkai Lászlóék hazugsága miatt veszített pert a fideszes lakájmédia

Most Toroczkai Lászlóék miatt vesztett pert a kormánymédia - olvasható a Jobbik sajtóközleményében. A magyar néppárt felidézte, a Jobbik 2018. májusi tisztújításakor a Fidesz mindent megtett Toroczkai László győzelméért.

"Nem volt az a hazugság, amivel a mostanra már kormánypártivá vedlett korábbi elnökaspiráns kedve szerint ne kürtölték volna tele a lakájmédiát. Ezzel persze azután sem álltak le, hogy kedvencük végül elbukott a versengésben. A kudarc egyik okaként azt találták ki, hogy az ellenzéki néppárt vezetése az elnökválasztás előtt feloszlatta azokat a szervezeteit, amelyek Toroczkai Lászlót támogatták volna a tisztújításon"

- írják.

Az ellenzéki párt kiemelte, "az egyik legaktívabb terjesztője ennek a szerencsére az óta már jobb létre szenderült Lokál volt, akiknek mostanra adatott meg a lehetőség, hogy a Novák Előd pártjának vezetése által kreált hazugságokat bíróságon bizonyíthassák. És amint eddig soha, most sem tudták ezt megtenni".

Jakab Péter újabb pert nyert az Origóval szemben: meg sem próbálták bizonyítani, amit leírtak

Jakab Péter, a Jobbik elnöke közösségi oldalán egy újabb győztes per eredményéről számolt be. "Az Origó megint hazudott. Most azt állították, hogy a Jobbik a vidéki rendezvényeire a pártközpontból vezényel ki fizetett aktivistákat. Valószínűleg összekeverték a jobbikos rendezvényeket a fideszesekkel. Azokra ugyanis valóban ki szokták vezényelni az állami, vagy épp önkormányzati dolgozókat, közmunkásokat, néha még az óvodásokat is.

Nem meglepető tehát, hogy a Lokál kiadóját,

a Mediaworks-öt a Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítéletben közel félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte a Toroczkai Lászlóék által tollba mondott hazugság terjesztéséért.