Lukács Zoltán teljesen megőrült?

Nem tudni, mi ütött a politikusba, de az utóbbi időben egyre abszurdabb közleményekkel jelentkezik.

Most épp ezt a közleményt adta ki annak a Jobbiknak, címezve, mely többször is hangsúlyozta, hogy a brókerbotrány az MSZP és a Fidesz közös felelőssége:

Miért nem támadja a Jobbik a Fideszt a bankbotrányok ügyében? Mit kap Vona Gábor szélsőséges pártja azért, hogy az évszázad fideszes pilótajátéka közben hallgasson a bűnösökről?

Miért nem követeli a Jobbik a fideszes tolvajok megbüntetését? Miért csak az MSZP szorgalmazza a Quaestor vezetőjének, a Fidesz üzletemberének, Tarsoly Csabának a felelősségre vonását? Mennyiért segíti a Jobbik a Fidesz kétharmados többségének fenntartását? Kapott-e a Jobbik bankokból ellopott pénzből, hogy csöndben maradjon és hallgasson a fideszes bűnösökről?

A Jobbik nem ellenzéki párt, hanem csak a Fidesz szavazatbrókere.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szintén közleményben reagált:

Vajon érvényesült az ellopott pénzek Fidesz és MSZP közti elosztásának közbeszédben ismert 70-30 százalékos aránya a brókerbotrányban is? Lukács Zoltán és az atomjaira hullott baloldal adjon magyarázatot arra, miért nem támogatta azt a PSZÁF-törvényhez 2011-ben benyújtott 24 módosító indítványomat, amellyel:

  • lerövidíthető lett volna az ellenőrzési időszak, így már korábban fény derülhetett volna a csalásra,
  • a rendőrség segítségét lehetett volna igénybe venni az ellenőrzés hátráltatásának és a bizonyítékok eltüntetésének megakadályozása érdekében;
  • keményebben lehetett volna büntetni azokat a banki vezetőket, akik részt vesznek egy ilyen mértékű sikkasztásban.

Miért asszisztált az MSZP a Fidesznek egy ilyen mértékű bűncselekmény előkészületeihez?