Szörnyű, hogy még mindig van oktatás, le a demokráciával

A Kétfarkú Kutyapárt is menetelt.

Az MKKP teljes bohózattá téve a kormány mellett vonuló tömeget és utalva a délutáni diáktüntetésre kijelentette, hogy a legszörnyűbb, hogy még mindig van oktatás és még mindig vannak választások.

A párt elnöke, Kovács Gergely ismertette a párt 12 pontját, majd Hajrá, Magyarország, éljen a kormány! felkiáltással adta át a szót Kósa Lajos imitátorának.

Kósa lelkes beszédben jelentette ki, hogy

megvédjük Magyarországot az idegen inváziótól, az összes B betűs világvárostól és minden világszervezettől (kivéve a CÖF), akik el akarják venni tőlünk a szabadságot.

Bencsik imitátora megígérte, hogy rövid lesz, mint idén a pártlistás szavazólapok. Bár ez nem sikerült, de az ENSZ-et hangos skandálás közepette hazaküldték és kijelentették, hogy nekik is Magyarország az első, holtversenyben Magyarország miniszterelnökével, Orbán Viktorral.

Ezután a menet a kormányt kifigurázó és a korrupciós ügyekre viccesen reagáló plakátokkal, molinókkal, Semjén maszkban plüssrénszarvast lógató fiatalokkal elindult az Oktogonról az Erzsébet tér felé.

Megkérdeztünk résztvevőket, akik azt mondták, teljesen elkeseredettek a hatalom arroganciája miatt. Sokan követelik Kósa Lajos lemondását, hiszen egy ilyen botrányt még egy balkáni államban sem élnének túl a politikai szereplők. Volt, aki azt mondta, a nagymamája is jött volna ha tud, mert átélte a Rákosi és a Kádár rendszert, de a mai viszonyokat még azoknál is rosszabbnak tartja.