Majdnem megkéselték Dániel Pétert

Állítólag pont arra a buszra akart volna felszállni a Magyarországot Izraelre cserélő zsidó ügyvéd, amelyiken egy támadó több embert is késsel szúrt meg.

Az eset szerda reggel történt Tel-Avivban. Egy városi buszra szállt fel az egyedülálló támadó, aki állítólag Izrael brutális gázai népirtását akarta megbosszulni azzal, hogy megszúrt tíz embert. Közülük hatnak súlyos az állapota, de senki nem vesztette életét, a 23 éves palesztin férfit menekülés közben egy sikátorban lőtték lábon, majd ejtették foglyul a hatóságok.
 
Dániel Péter Facebook-bejegyzésében azt írta, pont arra a buszra akart felszállni, amin az eset történt, viszont végül egy ismerőse vitte el autóval.
 
A belvárosba akartam utazni buszon, amikor izraeli barátom felhívott és megkérdezte, hogy merre járok éppen. Mondtam neki, hogy a buszmegállóban várok, mire a haverom azt javasolta, hogy várjam meg, ő is éppen erre jön autóval és szívesen felvesz. Így is lett és együtt mentünk tovább a kocsijával – részletezte Dániel Péter azt, hogyan kerülte el a támadást.