Több Marvel-film bemutatója is csúszik

Több Marvel-film bemutatója is csúszik

Elhalasztja számos népszerű filmje, köztük az Indiana Jones-sorozat ötödik részének a bemutatóját a Disney - számol be róla a Magyar Távirati Iroda.

A vállalat hétfőn jelentette be, hogy az Indiana Jones ötödik részének bemutatóját - Harrison Ford főszereplésével, James Mangold rendezésében - egy évvel későbbre, 2022 májusáról 2023 júniusára halasztják.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott című film 2022 júliusa helyett novemberben kerül a mozikba. Mindkét film forgatása még mindig tart.    

Szintén hónapokat csúszik a Doktor Strange az Őrület Multiverzumában, valamint a Thor: Love and Thunder című szuperhősfilmek bemutatása, előbbit 2022. március 25-ről május 6-ra helyezték át, utóbbit 2022. május 6-ról július 8-ra.

A Marvel stúdió másik szuperhősfilmje, az Ant-Man and the Wasp: Quantumania majd csak 2023 júliusában kerülhet a mozikba.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

A koronavírus-világjárvány miatt a hollywoodi stúdiók többször kénytelenek voltak elhalasztani népszerű filmjeik bemutatóját, amelyeket a mozik működtetői nagyon várnak abban a reményben, hogy sikerül visszacsalogatni a közönséget a filmvásznak elé a hosszú hónapok kényszerbezárásai miatt.