Masters vizes vb: gond a regisztrációval, pár perc alatt elfogytak a jegyek Kásásék meccseire

Augusztus 7-20. között rendezzük a Duna Arénában és a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában a masters vizes világbajnokságot. Itt korábbi FINA-versenyek helyezettjei és a vizes sportokat magas szinten űző amatőrök szerepelnek.

Az események ingyenesek, de szükség van egy előzetes regisztrációra, hogy nulla forintos jegyeket tudjanak kiállítani. Az értékesítést az Eventim végzi, közlésük szerint augusztus 1-jén déltől nyitották volna meg a regisztrációt, de valamilyen technikai probléma adódott, így tájékoztatták az érdeklődőket, hogy várni kell a délután második feléig. Ennek ellenére már kicsivel 13 óra után megnyílt az oldal, a vízilabda összecsapásokra rögtön elkapkodták a jegyeket.

Rengeteg panasz érkezett a jegyértékesítő és a szervezők Facebook oldalára. Sokan arra számítottak, hogy tájékoztatnak a regisztráció indulásáról, de az váratlanul elérhetővé vált.

A szervezők bejegyzése szerint a jegyek rekordidő alatt elfogytak a vízilabda-meccsekre. Ettől függetlenül még lesz lehetőség bejutni a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába, mert a helyszínen, a készlet erejéig lehet kapni aznapra szóló sétálójegyeket.

Újra együtt a Kemény-csapat

A FINA Masters vizes világbajnokságra újra összeáll a három olimpiát nyerő legendás magyar vízilabda-válogatott, ennek is köszönhető, hogy rögtön elfogytak a jegyek. A Millenium néven induló, Kemény Dénes vezette együttes a +40-es kategóriában indul, háromszoros olimpiai bajnokként újra vízbe száll Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán is. A kétszeres győztesek közül ott lesz Varga Tamás, Gergely István és Fodor Rajmund.