Megalakult a perecesi polgárőrség

Szükség lesz rájuk: Miskolc városrésze, Pereces Lyukóvölgy közelsége miatt fokozottan ki van téve a bűnözés veszélyének.

Pereces Miskolc egyik legszebb környezetben fekvő városrésze, amelyet azonban Lyukóvölgy közelsége miatt fokozottan védeni kell a bűnözőktől, mondta Pakusza Zoltán. Hangsúlyozta, megválasztása óta az érpataki modell szellemében végzi a munkáját, melynek során normákat vár el azoktól is, akiktől eddig nem követeltek meg semmit. Ennek köszönhetően eddig 3 rendbontó család élt "szabadságjogával" és költözött el - fogalmazott a képviselő.  Jelezte azt is, a választókörzetben rendszeresen fellép az áramtolvajokkal szemben és az illegális szemétlerakók megszüntetését is napirenden tartja, emellett a közösségi rendőr is tart fogadóórákat. 
 
Mindezt tökéletesen kiegészíti a polgárőrség, amely hosszas tárgyalások után Perecesen is megalakult - közölte Pakusza. Mint mondta, a helyi polgárőrök Veres Pál vezetésével a Bűnmegelőzési Centrum kötelékében fogják végezni munkájukat, amelyet képviselőként mind anyagilag, mind politikailag támogatni fog a választókörzet lakóinak biztonsága érdekében.