Megdöbbentő felvétel: az apa puszta kézzel ugrott neki a lánya gyilkosának a bírósági tárgyaláson

 Keresztülrepült az asztal felett és nekiesett a gyilkosnak, aki eközben röhögött.

 

Az elkövető a bíróság szerint három nőt gyilkolt meg, köztük egy 18 éves lányt, Shirellda Terryt. Az áldozatok testét fekete szemeteszsákokba csomagolta majd elrejtette egy üres kertben, annak a bérháznak a közelében amiben lakott.

 

Shirellda édesapja, Van Terry a bírósági tárgyalás alatt nem tudta magát türtőztetni, átugrott egy asztal felett és a kamerák előtt puszta kézzel esett neki a brutális gyilkosnak. A közeli rokon röviddel az esemény előtt annak volt a fültanúja, hogy a gyilkos csak két gyilkosságot ismert el egyértelműen, a harmadikra nem is emlékezett.

A 2002-ben szexuális erőszakért már elítélt Madison csak röhögött, miközben az őrök kivezették a tárgyalásról a meggyilkolt lány feldúlt édesapját. Madison alighanem ezzel írta alá a saját halálos ítéletét. Az ügyvédek először életfogytiglan börtönbüntetést akartak kiharcolni, arra hivatkoztak, hogy pártfogoltjuknak nehéz gyermekkora volt, kábítószerfüggő anyja és mostohaapja molesztálta, a bíró azonban percekkel a dulakodás után elfogadta az esküdtszék ajánlását és halálra ítélte az elkövetőt.