Megint megbénítják a fővárost a taxisok, ezreknek lett elegük

 
 
Taxis demonstráció miatt kedden várhatóan 8 órától korlátozásokra kell számítani a Hősök tere-Dózsa György út-Thököly út-Rákóczi út-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd-Szent Gellért rakpart-Erzsébet híd útvonalon - figyelmeztet honlapján a BKK.
 
Sokan megelégelték a sorozatos tüntetéseket: a Facebookon ellentüntetést szerveznek, melynek lényege, hogy június 1-jén senki se utazzon taxival.

„Elég volt az állandó taxis tüntetésekből! A mai napon most MI átlagemberek tiltakozzunk a taxisok ellen. Nem kell az úttorlasz, a város lezárása. Egyszerűbb dologgal kell bénítani a taxis társadalmat. Ne utazz taxival a mai napon! Senki nem fog taxit hívni és beülni hozzájuk. Így lehet békésen tudtukra adni, hogy nem kérünk a magas díjakból, pofátlan viselkedésükből, átveréseikből, hülyének nézésükből. – Kinek nem inge, ne vegye magára! –

NE UTAZZ TAXIVAL A MAI NAPON! 2016.06.01"

- szól a felhívás.
 
Ha minden jól alakul, a taxisoknak hamarosan már nem lesz alkalmuk a lakosok idegeivel játszani: amennyiben a parlamentben megszavazzák - meg fogják - az Uber alkalmazásának blokkolását, visszatérhet a kényelmes, megszokott 20. század.
 
Aki teheti, ne induljon útnak.