Megvan, Messi hol folytathatja pályafutását

Megvan, Messi hol folytathatja pályafutását

Az argentin hétszeres aranylabdás futballista olyan klubba akart igazolni, ahol tulajdonrészt is tud vásárolni.

Az Inter Miamiban folytatja pályafutását Lionel Messi, akiről szombaton derült ki, hogy az idény végén távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától - számol be az MTI a BBC értesülése nyomán.

A brit közmédia szerdai híradása szerint az argentin világbajnok először szerepel majd Európán kívüli egyesületben azóta, hogy 13 esztendősen az FC Barcelona akadémiájára költözött. A BBC forrása hozzátette, hogy

a 35 éves támadó olyan klubba akart igazolni, ahol tulajdonrészt is tud vásárolni.

Korábban úgy hírlett, hogy a szaúdi al-Hilal mesés szerződést ajánlott a hétszeres aranylabdás futballistának, valamint a katalánok is szerették volna őt visszacsábítani.

Messi még 2021 augusztusában hagyta el a Barcelonát, amelynek 2000 óta volt a tagja, ezt követően pedig átigazolt Párizsba, ahol tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

(Címlapkép: Lionel Messi argentin válogatott labdarúgó, a Paris Saint-Germain játékosaként, miután átvette az Év legjobb játékosának járó elismerést a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díjkiosztó gálaestjén Párizsban 2023. február 27-én. MTI/EPA/Yoan Valat)